Enn Raadik lahkub Pärnu haigla nõukogust

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Raadik
Enn Raadik Foto: PP

Pärnu linnavalitsus otsib konkursiga sihtasutuse Pärnu Haigla nõukogu liiget, sest senise nõukogu esimehe Enn Raadiku nelja-aastane volituste aeg saab täis.

Kandidaadilt nõutakse kõrgharidust, soovitavalt majanduses, õiguses või meditsiinis. Samuti vähemalt viie aasta pikkust edukat kogemust suurettevõtte või riigiasutuse juhtimises.

Kandideerides tuleb kasuks meditsiini- või tervishoiuasutuse juhtimiskogemus.

Konkurss kestab jaanuari lõpuni.

Linnasekretär Tiina Rohti selgitust mööda otsitakse uut liiget, sest Pärnu haigla nõukogu praeguse esimehe Raadiku volituste aeg lõpeb veebruari alguses.

Pärnu haigla nõukogu esimehe valib nõukogu oma liikmete seast.

Nõukogu kavandab haigla tegevust ning korraldab juhtimist ja valvab haigla tegevuse järele. Sihtasutuse asutaja­õiguste teostaja Pärnu linnavalit­suse korraldusega määratakse ja kutsutakse tagasi nõukogu liikmed.

Nõukogu liikme volitused kestavad neli aastat. Haigla nõukogu on seitsmeliikmeline. Sellesse kuuluvad Ada Kraak, Heidi Alasepp, Kuno Erkmann, Marika Laidna, Margus Maiste ja Taimi Vilgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles