Galerii: Noorteministeerium tähistas esimest sünnipäeva

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul tähistas Audru noortekeskus esimest sünnipäeva, peole olid kutsutud noored külastajad ja kaasaelajad, jõudu ja õnne käis soovimas linnavalitsuse esindaja.

Keskuse noorsootöötaja Katrin Zagorski sõnas, et aastaga on Noorteministeeriumiks ristitud keskuses elu käima läinud. "Mina olen siin küll olnud kõigest pool aastat, kuid selle ajaga on toimunud palju, areng on olnud väga kiire ja edukas," rääkis ta heatujuliselt.

Praeguseks on keskuses pidevaid külastajaid poolesaja jagu ja esialgsest pisikesest ruumist kolitud avarasse ja valgusküllasesse suuremasse saali, kus ruumipuudusele enam mõtlema ei pea.

Oktoobrist on külastajad keskusesse oodatud iga koolipäeva õhtul, seni said noored aega veetmas käia vaid kahel päeval nädalas. "Avatud noortekeskuse tingimustele vastamiseks peab olema avatud vähemalt 20 tundi nädalas, meie oleme jõudumööda proovinud uksi isegi kauem lahti hoida," selgitas Zagorski.

Keskuses on lühikese tegutsemisaja jooksul toimunud nii mõndagi põnevat, näiteks on külas käinud demineerijad, korraldatud filmiõhtuid ja õpikodasid. Huvitavat on plaanitud edaspidisekski: juba veebruaris õpitakse komme valmistama ning autosõiduõpetajad tulevad külla rääkima ohutust liiklemisest ja turvavarustusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles