IRL valis Pärnumaa piirkonnale uued juhid

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi Suur-Pärnu osakonna juhatuse esimeheks sai Erik Reinhold. Arhiivifoto.
IRLi Suur-Pärnu osakonna juhatuse esimeheks sai Erik Reinhold. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Pärnumaa piirkonna ja Suur-Pärnu osakonna ühisel üldkogul tehti kokkuvõtteid läinud aastast ja valiti juhtorganid.

Suur-Pärnu osakonna juhatuse esimeheks sai Erik Reinhold, juhatuse liikmeteks aga Meelis Kukk, Andres Sooniste, Siim Suursild, Kuno Erkmann, Andres Metsoja, Peeter Prisk, Rein Männik ja Ago Kalmer. Juhatus valiti ametisse kaheks aastaks.

Pärnumaa piirkonna üheksaliikmelisse juhatusse kuuluvad Meelis Kukk, Andres Metsoja, Teele Karro, Lauri Luur, Siim Suursild, Andres Sooniste, Peeter Prisk, Kuno Erkmann ja Mari Suurväli. Piirkonna juhatuse esimehe valib juhatus enda hulgast esimesel koosolekul.

"Läinud aasta suurimaks õnnestumiseks peame kahtlemata kohalike omavalitsuste valimisi Pärnus ja Pärnumaal, kus vastuoksa meile lõplikku kadu ennustanud reitingutele ja arvamusavaldustele tegime korraliku tulemuse," märkis riigikogu liige ja Pärnu linnavolikogu esimees Andres Metsoja.

"Tulevikku vaadates soovime tõsiselt tegelda Pärnu kui uuenenud ja laienenud omavalitsuse arendamisega regionaalseks arengumootoriks, samuti maakonnaülese koostööga, eriti ühistranspordi korraldamises," lisas Metsoja.

IRLil on Pärnumaal 600 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles