Korrakaitseteenistus on libedatõrjel piirdunud manitsusega

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimaste nädalate ilus talveilm on muutnud teed ja tänavad libedaks.
Viimaste nädalate ilus talveilm on muutnud teed ja tänavad libedaks. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Gerli Kõivu sõnutsi on linna korrakaitseteenistus teinud kõnniteedel lume- ja libedustõrjega jänni jäänud kinnistuomanikele linna heakorraeeskirja rikkumiste kohta meeldetuletusi, kuid menetluseni pole patustajate suhtes mindud.

Viimaste nädalate ilus talveilm on muutnud teed ja tänavad libedaks. Seoses sellega tuletab linnavalitsus meelde, et kinnistuomanikud peavad tegema lume- ja libedustõrjet oma kinnistuga piirnevatel kõnniteedel.

Korrakaitseteenistuse juhataja Reet Salmu sõnade järgi kohustab Pärnu linna heakorraeeskiri kinnistuomanikke puhastama krunti vahetult piiravaid kõnniteid aasta läbi.

Libedustõrjeks on soovitav kasutada kuni kuuemillimeetrise läbimõõduga graniitsõelmeid või äärmisel juhul liiva. Oluline on õigel ajal eemaldada katustelt varisemisohtlik lumi ja jääpurikad.

Korrakaitseteenistuse ametnikud käivad ülaltoodud rikkumiste suhtes järelevalvet tegemas, kuid on tänulikud ka linnakodanikele, kes libedatest tänavatest ja jääpurikatest teada annavad telefoni teel 444 8380 või meilil korrakaitse@parnu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles