Ajakirjanikud eetris: uus bussijaam väärib tunnustust, Port Artur ja linnavalitsus võiks vana vimma unustada (2)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu uus bussijama avati piduliku lindilõikamisega kolmapäeva varahommikul.
Pärnu uus bussijama avati piduliku lindilõikamisega kolmapäeva varahommikul. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Postimehe ajakirjanikud Tõnu Kann ja Kalev Vilgats ning Tre Raadio saatejuht Regina Atka-Jaakson rääkisid saates "Aktuaalne Pärnumaal" Pärnu bussijaama avamisest ja tunnustasid Pärnumaa ühistranspordikeskuse pealehakkamist bussijaama ala rekonstrueerimisel.

Eriti tõsteti esile võimalust sealt edaspidi jalgrattaid laenutada, et Pärnuga keskkonnasõbralikult tutvuda.

Parkimismaja puhul leidsid ajakirjanikud, et mis iganes on läbi jooksnud Port Arturi omanike ja linnavalitsuse vahelt, tuleks vana vimm unustada ja üheskoos leida lahendus ning tõsta linnale kuuluvat õueala nii, et üleujutuse korral oleks välistatud parkimismaja keldrikorruse uputamine.

Muusikakooli õpetajate palgateemaline kiri juhib tähelepanu huvihariduse alarahastamisele. Saates osalejatelt jäi kõlama mõte, et riik võiks munitsipaalhuvikoolide rahastamisel appi tulla.

Kuninga tänava põhikooli õpilased sõelusid Eesti viimase 100 aasta sündmusi ja reastasid neile olulised kümme sündmust. Ajakirjanike arvates pakub õpilaste valik huvi laiemaltki ja märgiline on, et sellise sõelumise korraldas kool, mille ajaloolises hoones on õppinud palju tuntud riigimehi.

Kuula saadet Pärnu Postimehe veebilehel. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles