Läbi jää vajunud kaubik tõmmati veest välja

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud laupäeval tõmmati veest välja veebruari alguses Munalaiu ja Manija vahel läbi jää vajunud kaubik. (Foto tehtud Munalaiu sadamas päev pärast õnnetust).
Möödunud laupäeval tõmmati veest välja veebruari alguses Munalaiu ja Manija vahel läbi jää vajunud kaubik. (Foto tehtud Munalaiu sadamas päev pärast õnnetust). Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Möödunud laupäeval tõmmati veest välja veebruari alguses Munalaiu ja Manija vahel läbi jää vajunud kaubik.

AS Saare Liinide Munalaiu sadama kapten Jaanus Jürivete jäi napisõnaliseks, öeldes, et ise ta kohapeal ei olnud, ent teab, et mõnisada meetrit sadamast eemal läbi jää vajunud kaubik tõmmati merest välja kogenud külameeste abiga ja kõik läks viperusteta.

Kaubik Opel Vivaro jäi merre veebruari kuu alguses, kui kuueliikmeline seltskond otsustas minna Manijale sugulasele külla. Esialgu sõideti Opeliga praamlaev Kihnu Virve peale, kuid mõistnud, et praam Manijale ei välju, lahkus seltskond pardalt ja asus ootamatult merejääle sõitma.

Väikebussist pääsesid eluga kaks inimest, neli hukkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles