Pärnumaa Playbackile jäi kuursaal kitsaks

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24. märtsil toimub taas staarijäljendamise konkurss Pärnumaa Playback, mis annab noortele võimaluse samastuda enda lemmikartistiga ja end laval staarina tunda.
24. märtsil toimub taas staarijäljendamise konkurss Pärnumaa Playback, mis annab noortele võimaluse samastuda enda lemmikartistiga ja end laval staarina tunda. Foto: Erakogu

Kuu aja pärast, 24. märtsil toimub taas staarijäljendamise konkurss Pärnumaa Playback, mis annab noortele võimaluse samastuda enda lemmikartistiga ja end laval staarina tunda. Sel aastal aga tuleb võistlus kuursaali asemel Strandis.

"Asukoha muutmise mõte tuli sellest, et eelmisel aastal tundus kuursaal meile väikseks jäävat. Proovime siis midagi uut," sõnas Kadri Mekk, Pärnu Rääma põhikooli direktori asetäitja noorsootöö alal. Mekk lisas, et valguspark tuleb samuti varasemast võimsam.

Võistlema on oodatud kõik Pärnu linna ja maakonna õpilased.

Tänavune Pärnumaa Playback on 19. ja Rääma põhikool korraldab koolinoorte seas populaarset üritust 12. korda. Üritusele saab end registreerida 16. märtsini Pärnumaa Playbacki kodulehel, kust leiab lisainfotki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles