Galerii: üheõhturestoranis mekiti nii tillipuru kui tomatilimonaadi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tähistati Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) üheõhturestoranis Eesti Vabariigi 100. aastapäeva piduliku viiekäigulise õhtusöögiga. Meeleolukas õhtu pani kohale tulnud rahva püstijalu aplodeerima.

Üheks huvitavamaks maitseelamuseks kujunes teise eelroa kõrvale serveeritud tomatilimonaad, mille imeline lõhn ja põnev maitse üllatasid pea kõiki peokülalisi. "Vot seda limonaadi ei ole minagi varem maitsnud ja see on tõesti väga hea," kiitis õhtusööki nautima tulnud ja ühtlasi peoõhtu koostööpartneri rollis olnud Rannahotelli juhataja Epp Lääne.

Juubeliaasta piduroogade valmimisele aitas kaasa suisa sadakond õpilast ja töötajat, kelle hulgas nii kokad, pagarid, majutusteenindajad, toitlustusteenindajad kui kelnerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles