SEB tutvustab pensioni kogumise nüansse

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SEBi elu- ja pensionikindlustuse eksperdid annavad neljapäeval Pärnu kontoris nõu pensioni teise samba käekäigu, väljamaksevõimaluste ja pensioni maksustamise kohta.

10–16 on kohal ekspert, kes jagab infot kogumise, väljamaksete ja pensioni maksustamise kohta. "Meile on oluline, et kliendid vaataksid aeg-ajalt üle oma pikaajalised kogumislahendused ning oleksid teadlikud väljamaksevõimalustest ja maksustamisest. Samuti soovime anda kinnitust, et väiksemgi rahaline sääst on kingitus inimese enda tuleviku tarbeks," ütles SEBi elu- ja pensionikindlustuse juht Indrek Holst.

Kell 17.30 algab Pärnu kontoris seminar "Kuidas tagada endale tulevikus mõnus äraelamine?". Esinevad Holst ja SEBi varahalduse äriarendusjuht Peeter Schamardin.

Eksperdid annavad viis head ideed, kuidas kindlustada endale majanduslik heaolu pensionieas. Samuti tuleb juttu sellest, kuidas oma pensioni arvutada ja kui suureks see kujuneb. Selgitatakse, mida pensionikogumise ja  pensioni väljamaksete puhul tähele panna ja kuidas maksumuudatused kogumist mõjutavad.

Kuna kohtade arv seminaril on piiratud, palub pank registreeruda veebiaadressil seb.ee/seminarid. Sealt saab ka täpsemat infot seminari kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles