Pärnumaalased panid kinni rahvusvahelise laskevõistluse

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kaitseliitlased said jagu rootslastestki, kes eelmisel aastal võtsid osa rohkem kui 100 võistlusest.
Pärnu kaitseliitlased said jagu rootslastestki, kes eelmisel aastal võtsid osa rohkem kui 100 võistlusest. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Riiast kolonel Kalpaksi nimeliselt laskevõistlustelt tõid Pärnumaa kaitseliitlased koju rahvusvahelises arvestuses esikoha ja üldarvestuses pronksmedali.

"See aasta saime jagu ka Rootsi meeskonnast, kuhu kuulus kahekordne Rootsi meistergi. Eelmisel aastal võtsid nad osa üle 100 võistlusest ja lasevad aastas ainult püstolit üle 6000 padruni. Laskmisega on nad tegelnud üle 30 aasta," rääkis võiduka tiimi liige nooremleitnant Riivo Liin.

Võistkonda kuulusid peale Liini nooremseersant Priit Avarmaa ja reamees Rando Vaher, kes kõik noppisid poodiumikohti individuaalseltki. 

Läti vabatahtliku riigikaitseorganisatsiooni Zemessardze eestvõttel on Läti vabadussõja aegse brigaadijuhataja kolonel Oskars Kalpaksi mälestuseks Riias rahvusvahelisi laskevõistlusi korraldatud aastast 1993. Tänavu võisteldi juba 20. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles