Köögiviljakasvatajate erakorralise toetuse taotlemise tähtaeg lükkus edasi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakorralist toetust antakse selle põllumaa kohta, kus alates eelmise aasta septembrist jäid koristamata kartul või teised köögiviljad. Foto on illustreeriv.
Erakorralist toetust antakse selle põllumaa kohta, kus alates eelmise aasta septembrist jäid koristamata kartul või teised köögiviljad. Foto on illustreeriv. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Maaeluministeerium teatas, et 19.–23. märtsini planeeritud kartuli- ja avamaaköögivilja kasvatajatele mõeldud erakorralise toetuse taotlemise tähtaeg nihkub järgmise kuu algusesse.

Erakorralist toetust antakse selle põllumaa kohta, kus alates eelmise aasta septembrist jäid koristamata kartul või aedhernes, aeduba, juurseller, kaalikas, lehtkapsas, lillkapsas, naeris, pastinaak, porgand, porrulauk, spargelkapsas, söögipeet ja valge peakapsas.

Toetust antakse kartuli- või avamaaköögivilja kasvatajale, kes mullu taotles ühtset pindalatoetust või puu- ja köögivilja kasvatamise otsetoetust ning kelle taotlus rahuldati. Koristamata kartuli või avamaaköögivilja kasvatamise pindala suurus peab olema vähemalt 0,3 hektarit ja põllumaa pindala määrates võetakse arvesse kartuli- või avamaaköögivilja põldu pindalaga vähemalt 0,01 hektarit.

Toetused on plaanis välja maksta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles