Spaanädala vastu valitseb elav huvi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spaanädal on hoogsalt käima läinud ja siinseid spaasid on korraldajate kinnitusel tuldud külastama nii lähemalt kui kaugelt. Foto on illustreeriv.
Pärnu spaanädal on hoogsalt käima läinud ja siinseid spaasid on korraldajate kinnitusel tuldud külastama nii lähemalt kui kaugelt. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu spaanädal on hoogsalt käima läinud ja siinseid spaasid on korraldajate kinnitusel tuldud külastama nii lähemalt kui kaugelt.

"Kõige varasemad broneeringud tehti majutuspakkumistele, kus ööbimise hinna sees on spaahoolitsused. Veekeskuse külastusi tuleb jooksvalt juurde, kuna neid ei pea broneerima ja soodushinna saamiseks piisab märgusõnast "spaanädal"," ütles Pärnu spaanädala projektijuht Kadi Elmeste.

Elemeste sõnade kohaselt meeldib puhkajatele väga Estonia Resort spaasse üles pandud näitus kuurordi ajaloo kohta. Näituse fotokabiin on pidevalt tulvil pildistajaid, kes kasutavad võimalust jäädvustada end ajaloolise rannamelu võtmes.

"Palju kiidusõnu kuulsime laupäeval toimunud giidituuri kohta, mida iseloomustati sõnadega "äge", "väga põnev" ja "kuulsime uusi huvitavaid lugusid nii varasema perioodi kui spaade tagatubade kohta"," rääkis Elmeste.

Teine tasuta giidituur stardib juba homme keskpäeval Estonia Resorti hotellist Tammsaare puiestee 4a ja sel korral avaneb retke lõpus võimalus tutvuda Hedoni spaa tagatubadega.

Kui palju inimesi on spaanädala üritusi seni külastatud, ei osanud Elmeste veel öelda. "Huvi spaanädala vastu on suur, täpse külastaja arvu saame öelda pärast teemanädalat," lausus ta.

Pärnu spaanädal vältab 10.–18. märtsini.

Eelmise aasta spaanädalat väisas 10 000 huvilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles