Keskkonnainspektsiooni keskus asub tänasest Pärnus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest jõustub keskkonnainspektsiooni põhimääruse muudatus, millega on inspektsiooni keskuse aadressiks edaspidi Pärnu Roheline tänav 64, kus paikneb ka keskkonnainspektsiooni Pärnumaa büroo.
Tänasest jõustub keskkonnainspektsiooni põhimääruse muudatus, millega on inspektsiooni keskuse aadressiks edaspidi Pärnu Roheline tänav 64, kus paikneb ka keskkonnainspektsiooni Pärnumaa büroo. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tänasest jõustub keskkonnainspektsiooni põhimääruse muudatus, millega inspektsiooni keskuse aadress on edaspidi Pärnu Roheline 64, kus paikneb keskkonnainspektsiooni Pärnumaa büroogi.

„Kuna ümberkolimisel tuleb arvestada nii olemasoleva personali kui rahaliste võimalustega, ei toimu kolimine päevapealt,“ selgitas keskkonnainspektsiooni peadirektor Peeter Volkov, kes on esimeste Pärnusse tulijate hulgas. 

Esialgu on Pärnu kontoris töökoht neljale-viiele Tallinnast tulnule. Varasemast on seal juba viis keskuse koosseisulist töötajat: peadirektori asetäitja järelevalve alal, keskkonnakaitse osakonna juhataja ja kaks peainspektorit ja vanemuurija. 

Keskuse 32 töötajast viiakse järk-järgult Pärnusse üle 14. Kuus peamaja töötajat paiknevad ümber mujale maakondadesse, ülejäänud 12 inimest jäävad edaspidigi Tallinna kontorisse. 

Keskkonnainspektsiooni tööd keskuse kolimine oluliselt ei mõjuta. Inspektsioonil on kõigis maakondades büroo, mis igapäevast järelevalvet teeb. Keskus on põhitegevuse toetaja-koordineerija rollis. 

Keskuse kolimine toimub kooskõlas valitsuse plaaniga viia keskasutuste kontorid Tallinnast välja maakondadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles