Galerii: Tõstamaal võtsid mõõtu solistid

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Tõstamaa mõisakoolis lauluvõistlusel “Muusika meid kõiki seob” noppis peavõidu Patrik Saagim, kes oli ühtlasi parim vanimas vanuserühmas ja üks kahest publiku lemmikust.

Vanimas, 16- kuni 18aastaste vanuserühmas võttis auväärse teise koha Kertu Lille ning kolmanda tulemuse teenisid Ave Veskimägi ja Oskar Tamm.

Esikoha 13–15aastaste kategoorias ja publiku lemmiku tiitli noppis Katre-Maris Veskimägi, hõbedavääriliselt esines Anny Kerem ning pjedestaali kolmandale astmele jõudis duo Rita Niine ja Eliise Timm.

10–12aastaste seas võitis Maarja-Helena Veskimägi, teise koha sai Lee Grünberg ja kolmanda Everita Imana. Eneli Pulk osutus parimaks 7–9aastaste vanuserühmas, teiseks jäi seal Anna Sharlotte Hallgrimmson ning kolmandaks Rico Rohtlaan.

Noorimate, lasteaialaste hulgas krooniti parimaks lauljaks Nora Rand, teise koha vääriliselt esines Merileen Meras ning kolmandaks hinnati Erika Sahtel.

Lauljate juhendajad olid Eva Taul, Ester Murrand, Ivi Kask ja Katri Järg.

Kevadiseks traditsiooniks kujunenud Tõstamaa solistide konkurss toimus juba 22. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles