Pärnumaa töö- ja karjäärimessile tuleb ligemale 100 eksponenti

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu külastas Pärnumaa töö- ja karjäärimessi ligemale 2000 inimest. Vähemalt sama palju huvilisi oodatakse kontserdimajja selgi aastal.
Mullu külastas Pärnumaa töö- ja karjäärimessi ligemale 2000 inimest. Vähemalt sama palju huvilisi oodatakse kontserdimajja selgi aastal. Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval Pärnu kontserdimajas Pärnumaa töö- ja karjäärimessil paneb oma pakkumised lauale ligemale 100 tööandjat ja kooli.

Töömessil pakub tööd 57 ettevõtet ja organisatsiooni ning seitse nõustamisteenuse osutajat. Noorte infomessil Suunaja on väljas 33 õppeasutust ja noorteorganisatsiooni.

Töötukassa Pärnumaa osakonna tööandjate konsultandi Sigrid Jamnesi sõnutsi pakuvad messil tööd nii kohalikud firmad kui ettevõtted Soomest, Rootsist, Hollandist ja Saksamaalt. Samuti saab messil kontakti praktikakohtade pakkujatega.

Töömessil jagatakse huvilistele nõu vähenenud töövõime, karjääri- ja tööõiguse teemal.

Jamnes märkis, et tänavu on varasemast rohkem pakkuda hooajatööd, mis eeskätt võiks huvitada noori.

Päeva jooksul toimuvad tööotsimise, ettevõtluse, maksude ja tuleviku töökohtade teemalised loengud.

Suunajal saavad noored tutvuda linna ja maakonna gümnaasiumidega. Kohal on kutse- ja kõrgkoolide esindajad kogu Eestist ja organisatsioonid, mis tutvustavad noortele avanevaid väljavaateid nii Pärnus kui välismaal.

Soovijad võivad teha messitesti, proovida õnne karjääriloosis ja saada juhiseid kandideerimisdokumentide vormistamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles