Türi-Tori kiirlaskumine võib kaks nädalat edasi nihkuda

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jää peal ei saaks selliseid elamusi: ilmastikuolude tõttu võib Türi-Tori paadimaraton kuni kaks nädalat edasi nihkuda.
Jää peal ei saaks selliseid elamusi: ilmastikuolude tõttu võib Türi-Tori paadimaraton kuni kaks nädalat edasi nihkuda. Foto: Andrus Eesmaa

Üheksas Türi-Tori kiirlaskumine võib külmade ilmade ja jää tõttu edasi lükkuda.

"See on teoreetiline võimalus," ütles paadimaratoni korraldava MTÜ Matkahundi juhatuse liige Koit Raud. "Valvame usinalt jõge ja ülemine ots on tegelikult juba lahti."

Raua sõnutsi on suur lootus, et üritus toimub ikka väljahõigatud ajal, sest juba paari päeva jooksul lubab ilmateade vihma ja märksa kõrgemaid temperatuure kui seni: see tähendaks, et viimanegi lumi sulab, veetase tõuseb ja loodetavasti lammutab ka jää lõplikult.

"See on ikka üsna pude juba," hindas Raud jääolusid. Ta selgitas, et praegu hoiatakse  eeskätt seepärast, et õhkõrn võimalus selleks ikkagi on ja kõik registreerunud ootavad pikisilmi infot.

Maratoni sotsiaalmeedia leheküljel avaldatud teate kohaselt võib juhtuda, et raskete ilmaolude tõttu toimub 14. aprilli võistlus kaks nädalat lubatust hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles