Pärnumaalt sõidab Baltikumi suurimale maamessile 17 ettevõtet

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus toimuv maamess on Baltikumi suurim omataoline. Arhiivifoto.
Tartus toimuv maamess on Baltikumi suurim omataoline. Arhiivifoto. Foto: Ardi Truija

Järgmisel nädala lõpul Tartus toimuvast maamessist, mis toob üle kuuele hektarile kokku 470 eksponenti, võtab Pärnumaalt osa 17 firmat.

Baltimaade suurimast maaelusündmusest koondab põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, millele maamess on üks regiooni tähtsamaid sündmusi, tutvustamaks uusi tooteid ja teenusi.

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnutsi on messil eelistatud kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. "Hea meel on taas teatada, et messil on esindatud kõik maakonnad," ütles korraldaja.

Pärnumaalt osalevad maamessil
Tootsi Turvas AS, Balmec Forest OÜ, A-Profiil OÜ, Agrofort OÜ, Revonia Keldrikoda, Bastioni Sepikoda OÜ, Rarak OÜ, Tamme Aiandustalu, Lottemaa, Tiivi Liibert FIE, Pärnu Lahe Partnerluskogu MTÜ, Optitrans OÜ, Pärnu Graniit OÜ, Vorstiwabrik OÜ, F&E Tööd OÜ, Metste Aiandustalu OÜ ja Metsis OÜ.
Andmed: maamess

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles