Pärnumaa maitsete laua katab kokkade president

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rudolf Visnapuu.
Rudolf Visnapuu. Foto: MAILIIS OLLINO / PRNPM/EMF

Pärnumaa maitsete aasta algab reedel, 4. mail, mil golfirestoranis Eagle katab laua peakokkade ühenduse president Rudolf Visnapuu ja maaeluministeeriumi esindaja annab maakonnale Eesti toidupiirkonna tiitli.

Maaeluministeerium valib igal aastal toidu piirkonna, et väärtustada kohalikku toidukultuuri ja tutvustada eri piirkondade toidupärandit. Eesti Vabariigi 100 aasta juubeli puhul pälvis sellise tähelepanu Pärnu maakond.

Pärnumaa maitsete aasta üritusi jätkub lehekuust jõuludeni. Mais näiteks Kihnu turismihooaega avaval räimeretkel, Liu sadamas Räimewestil, Kihlepas või­lillefestivalil, Kurgjal muuseumiööl või Pärnus Kalamehe pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles