Pärnumaal liiguvad kahtlased mehed, kes luusivad majade juures ja soovivad hobust osta (2)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalmeedias levib sõnum, milles hoiatatakse Häädemeeste vallas Kabli kandis ringi sõitva Leedu numbrimärgiga auto eest, millega liikuvad kahtlased mehed käivad majade juures ja uurivad, ega kellelgi ole hobust müüa.
Sotsiaalmeedias levib sõnum, milles hoiatatakse Häädemeeste vallas Kabli kandis ringi sõitva Leedu numbrimärgiga auto eest, millega liikuvad kahtlased mehed käivad majade juures ja uurivad, ega kellelgi ole hobust müüa. Foto: Erakogu

Sotsiaalmeedias levib sõnum, kus hoiatatakse Häädemeeste vallas Kabli kandis sõitva Leedu numbrimärgiga auto eest, millega liikuvad kahtlased mehed käivad majade juures ja uurivad, ega kellelgi ole hobust müüa.

Pärnumaa piirkonnapolitseiniku Rauno Lensmendi sõnade kohaselt ajavad soojad ilmad ja avatud uksed liikvele nii loomad kui inimesed ja kahjuks on veel neid, kes kaaskodanike vara ihkavad. 

„Ei saa väita, et iga hoovi sõitja halbade kavatsustega on, kuid parem karta kui hiljem kahetsusega tõdeda, et "miks ma ei teatanud kahtlasena tundunud tegevusest naabrile või politseile?",” ütles Lensment. 

Sotsiaalmeedias levib sõnum, milles hoiatatakse Häädemeeste vallas Kabli kandis sõitva Leedu numbrimärgiga auto eest, millega liikuvad kahtlased mehed käivad majade juures ja uurivad, ega kellelgi ole hobust müüa.
Sotsiaalmeedias levib sõnum, milles hoiatatakse Häädemeeste vallas Kabli kandis sõitva Leedu numbrimärgiga auto eest, millega liikuvad kahtlased mehed käivad majade juures ja uurivad, ega kellelgi ole hobust müüa. Foto: Erakogu

Lensment märkis, et politsei ootab igasugust teavet, mis võib aidata lahendada mõnd sedalaadi juhtumit. 

„Niimoodi saame kogukonnaga mõne ebameeldiva juhtumi ära hoida. Sellel nädalal on piirkonnas tavalisest rohkem korrakaitselisi jõude. Märgates oma tänaval, teel või kuskil mujal vormikandjat, astuge ligi, tehke juttu ja edastage teile muret tekitavad küsimused. Olen kindel, et selline kitsaskohtade info jõuab vastava ametnikuni oluliselt kiremini,” lausus piirkonnapolitseinik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles