Politsei otsib Pärnumaal kodunt lahkunud 15aastast Martenit

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kaasabi välja selgitamaks 14aastase Marteni asukohta, kes lahkus 30. aprillil Tori vallast oma kodust ega pole sinna tagasi naasnud.
Politsei palub kaasabi välja selgitamaks 14aastase Marteni asukohta, kes lahkus 30. aprillil Tori vallast oma kodust ega pole sinna tagasi naasnud. Foto: Lääne prefektuur

Politsei palub abi, et välja selgitada 15aastase Marteni asukoht. Nooruk lahkus 30. aprillil kodunt Tori vallast ega ole tänini naasnud.

Noormees lahkus 30. aprillil kodunt Tori vallast Pärnusse, kuid tänaseni pole ta tagasi jõudnud. Viimane kontakt lähedastega oli poisil 9. mai hommikul, kuid pärast seda ei ole ta enam kõnedele ega sõnumitele vastanud. Patrullid on suhelnud noormehe vanematega ja kontrollinud kõiki tõenäolisi kohti, kus Marten olla võiks.

Marten on umbes 178 sentimeetrit pikk, keskmise kehaehituse ja lühemate helepruunide juustega. Ta võib kanda musti teksaseid, musta jopet ja jalas musti Nike tosse valge Nike märgiga.

Politsei palub kõigil, kes on Martenit näinud või teavad tema asupaiga kohta, anda sellest teada telefonil 5352 4912 või helistada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles