Piltuudis: purskkaevudel lendas punn eest

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Osaühingu Kinbass töömehed keerasid täna Pärnus kraanid lahti esimestel purkkaevudel, ranna fontäänid ei pruugi aga niipea tööle hakata.

Tänasest rõõmustavad linlasi Lastepargi, Koidula pargi ja mudaravila purskkaev. Lähipäevadel on plaanis tööle panna Vallikäärus ja kuursaali ees asuv kaev.

„Lastepargi purskkaevul on talvega mõne plaadi lahti löönud. Need on vaja korralikult tagasi panna,” iseloomustas Kinbassi tegevjuht Toomas Saare töökorda seatud fontääne.

Promenaadi ja Rannapargi purkkaevude avamine lükkub esialgu määramata ajaks edasi.

Saare jutu järgi on Rannapargi purskkaevu pumba alus läbi roostetanud ja  vajab väljavahetamist. Promenaadi alguse kaevudel on tuksis automaatika, keskmisel purskkaevul on viga saanud toitekaabel ja ümmargusel on katki plaate. 

„Nende parandamine sõltub sellest, kuidas linn remontija leiab,” ütles Saare, kelle jutu järgi ei pruugi kõiki detaile olla kohe saadaval ja nende tellimisega viibivad remonditööd veel mitu nädalat.

„Rannahooaja avamiseks 15. mail kõik linna purskkaevud kindlasti veel ei tööta,” lausus Saare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles