Githa võimlemismissi tiitli pälvis Johanna Tammist

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäeva eel on Kilingi-Nõmmes oodatuim sündmus graatsiat, silmailu ja publikule nägematut meeletut eeltööd nõudev Githa võimlemispidu, millel kohalikest prominentidest meesžürii valib võimlemismissi ja selgub elegantseim rühm.

Reede hilisõhtul kuulutas žürii Kilingi-Nõmme visiitkaardiks nimetatud võimlemisklubi Githa 29. emadepäevapeol välja "Githa võimlemismissi 2018", kes on rühma Infinitum võimleja Johanna Tammist. Aunimetuse pälvinu alustas treener Margit Schmidti juhendamisel ja jätkab Eha Smolina käe all.   

Tänavune elegantseim rühm on žürii otsusega Githa koondrühm, kuhu kuuluvad Infinitumi kui vilistlasrühma võimlejad. Koondrühma treenerid on Eha Smolina ja Sairi Sutt, kes ühtlasi koostas koondrühma esitatud kava “Lenneldes”.

Võimlemisklubi Githa treeneri ja võimlemispeo peakorraldaja Margit Schmidti jutu järgi võtsid Kilingi-Nõmme spordihoones toimunud üritusest osa kõik Githa rühmad, külalisesinejad olid Pärnust võimlemisklubi Rüht kolme esindusega, Sindi gümnaasiumi liikumisrühm Hope ja Sindi avatud noortekeskuse võimlemisrühm Täheratas.

Tuleva aasta mais jõuab Githa juubelini: toimub emadepäevale pühendatud 30. võimlemispidu. Järjekordne kinnitus, et tavad elavad põlvkondade vahetudes edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles