Eakas naine lõi eakaaslase kepiga surnuks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile kella 3.30 ajal teatati politseile, et Pootsi hooldekodus lõi 84aastane naine kepiga oma tuttavat 87aastast naist, kes suri saadud vigastustesse.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Liivi Reinholdi sõnutsi tekkis naistel tüli olmeteemadel ja 84aastane naine andis kolm aastat vanemale naisele seetõttu mitu kepihoopi.

Ohver suri vigastustesse kohapeal.

Pootsi hooldekodu töötaja rääkis Pärnu Postimehele, et nii lööja kui ohver olid täiesti tavalised naised, kes elasid hooldekodus ja toimetasid nagu eakad inimesed ikka. "See, mis juhtus, on nii hooldekodu asukatele kui töötajatele šokk. Keegi ei osanud midagi sellist oodata," ütles ta.

Hooldekodu töötaja jutu järgi polnud lööja agressiivne. "Kui ta hooldekodusse tuli, ei olnud tal minu teada psühhiaatriliste probleemidega seotud diagnoosi," lisas ta.

Reinholdi sõnade järgi ei pidanud prokuratuur vajalikuks lööjat vahistada. "Oleme naise üle kuulanud ja ta viibib psühhiaatriahaiglas arstide hoole all," ütles pressiesindaja.

Juhtunu uurimiseks alustati menetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb tapmist.

Copy
Tagasi üles