Paarike tegi Pärnu plaažil suuseksi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu naisteranda satub üha enam omapäraste huvidega inimesi.
Pärnu naisteranda satub üha enam omapäraste huvidega inimesi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Esimene soe suvepäev pani inimesed Pärnu rannas tegutsema ja nii sai politsei eile teate suvepealinna plaažil suuseksi harrastavast paarikesest ja naisterannas tegutsevatest meestest.

Üks anonüümseks jääda eelistanud naisterahvas teavitas Pärnu Postimeest, et ta sattus teisipäeva pärastlõunal Pärnu naisterannas peale paarikesele, kes harrastas rannaliival täiesti segamatult suuseksi.

“Läksime naisteranda, kõigepealt vaatasime, et keset randa rahuldab naine oma meest suuga,” kirjeldas naine. “Normaalne, et inimesed neid asju teevad kodus omavahel, kuid et naisterannas… ja see kõik toimus päise päeva ajal, kas see on normaalne?”

Peale selle luges naine lühikese aja jooksul üles kolm meesterahvast, kes olid sattunud naisteplaažile patseerima.

“Pervertidele tuleks eraldi koht teha, mitte lasta neid keset randa liputama, kus jooksevad väiksed lapsed ringi,” oli naine kuri. “Järgmine kord kui ahistama hakatakse rannas, siis kui kere peale neile annad, saad kriminaalsüüdistuse ka veel!”

Naine teatas häirivatest tegelastest politseisse, kuid patrull välja ei sõitnud.

Lääne Prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammelehe teatel sai juhtimiskeskus tõesti kella 17 ajal teate, et naisterannas uitavad ringi mehed ja seksib paarike.

“Selle aja sees, kui naine helistas, oli paarike juba lahkumas ja nii ei olnud otstarbekas politseipatrullil reageerida,” selgitas Tammeleht. “Meeste viibimine naisterannas aga ei ole otseselt seadusega vastuolus.”

Tammeleht lisas, et ebasündsalt avalikus kohas tegutsenud paarike pani siiski toime avaliku korra rikkumise ja sarnastel puhkudel tuleks kindlasti politseid informeerida. ”Kui inimese sünduse- ja moraalitunne saavad seeläbi riivatud, siis tuleks politseid sellest teavitada ja inimene peab olema valmis selle kohta ka politseile ütlusi andma, ” selgitas Tammeleht.

“Tüüpilisem näide on liputajatest, kelle kohta inimesed politseile teada annavad ja keda on ka tabatud. Liputajate puhul on täheldatud ka teatavat vägivaldsust, kus enesepaljastamine on üle läinud selleks, et tiritakse mõnd naisterahvast juba endaga kaasa. Igaljuhul on tegu avaliku korra rikkumisega ja sellest tuleks kindasti politseid informeerida,” lisas politsei pressiesindaja.

Tammelehe kinnitusel oli tegu esimese taolise juhtumiga sel aastal. Mõne aasta eest saatis lugeja Pärnu Postimehele foto mehest, kes onaneeris naisteplaažil luidete vahel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles