Pärnu elanike arv jätkab vähenemist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle pika aja oli Pärnu iive eelmisel kuul taas positiivne. Ometi jätkab pärnakate arv langemist.
Üle pika aja oli Pärnu iive eelmisel kuul taas positiivne. Ometi jätkab pärnakate arv langemist. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Pärnu linnavalitsuse teatel jätkus mais Pärnu elanike arvu vähenemine – suvepealinna elanikeregistrist lahkus eelmisel kuul 148 inimest, Pärnusse tuli juurde 102 elanikku.

Teistest linnadest ja valdadest registreeriti Pärnu elanikeregistrisse mais 102 isikut. Teistesse linnadesse, valdadesse ja välisriikidesse suundus Pärnust 148 inimest. Tallinnasse lahkus 39, lähivaldadesse 41, mujale omavalitsustesse 27 ja välisriikidesse 41elanikku, teatas Pärnu linnavalitsus.

Üle mitme aasta oli eelmise kuu iive Pärnus taas positiivne – mais registreeriti Pärnus 42 sündi ja 38 surma. Tänavu viie kuuga on Pärnu linna registreeritud 130 last, neist 65 poissi ja 65 tüdrukut.

Pärnu linna elanike arv käesoleva aasta 1. juuni seisuga on 42 660.

Aasta alguses oli Pärnu elanikeregistris 42 937 inimest. 2010. aasta alguses oli Pärnusse registreeritud 43 613 elanikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles