Pärnu Summer Cupi korraldajad sõlmisid linnaga koostöölepingu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored jalgpallurid möödunud aastasel turniiril Pärnu Summer Cup.
Noored jalgpallurid möödunud aastasel turniiril Pärnu Summer Cup. Foto: Ants Liigus

Täna allkirjastasid Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja Pärnu Summer Cup MTÜ esindaja Tarmo Meresmaa koostöölepingu, mis reguleerib noorte jalgpalliturniiride korraldamist aastatel 2011 – 2015.

Koostöölepinguga kinnitati, et eelarve koostamisel esitab linnavalitsus volikogule taotluse rahastada rahvusvahelise noorte jalgpalliturniiri korraldamist. Sellega tagatakse jalgpalliväljakute ettevalmistus ja hooldus ja võimalusel abiruumide kasutamine, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

MTÜ kohustub korraldama jalgpalliturniiri igal aastal ja kõrgel, professionaalsel tasemel. Korraldaja kooskõlastab turniiri aja linnavalitsuse ja Pärnu jalgpalliklubide liiduga.

„Pärnu Summer Cup on üks osavõtjarohkemaid ja populaarsemaid noorte jalgpalliturniire Eestis. Kinnistamaks turniiri Pärnus ja võimaldamaks teha korraldajatel plaane mitme aasta peale ette, on nimetatud koostöölepingu sõlmimine nii korraldajate kui Pärnu linna suur huvi,“  lisas Kivimägi.

Pärnu Summer Cup toimub tänavu 30. juunist 3. juulini Pärnu, Paikuse ja Sindi staadionil.

Pärnumaa spordiliit on andnud noorte jalgpalliturniirile aasta spordisündmus 2010 tiitli. Pärnu konverentsibüroo tunnustas turniiri kui parimat turismiedendajat aastal 2008.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles