Paikusel tabati roolist joobes bussijuht

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ja Sindi vahel sõidab liinibuss nr 40.
Pärnu ja Sindi vahel sõidab liinibuss nr 40. Foto: Ants Liigus

Täna hommikul tabas politsei Pärnumaal Paikusel linnabussi roolist alkoholijoobes juhi.

Politsei kontrollis Pärnu linna lähedal Paikusel kella 7 ja 9 vahel sõidukijuhtide kainust, tabamaks alkoholi tarvitanuid. Kokku kontrolliti 467 sõidukijuhti, kelle hulgas avastati kolmel juhul alkoholi tarvitamine. Tabatute hulka kuulus ka ühe linnabussi 45aastane juht. Nende juhtide osas alustas politsei väärteomenetlust, teatas Lääne prefekuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Sindi konstaablijaoskonna juht Ergo Pihlak sõnas, et tahes või tahtmata võtavad sellised kontrollimised tööleruttajatelt väärtuslikku aega, kuid nagu tulemustest näha, on kõigi liiklusturvalisuse huvides need hädavajalikud.

Pihlak lisas, et linnabussis olnud inimesed olid pahased, sest tööleminek viibis, kuid mõtlema peaks hoopis sellele, kas tõesti ollakse nõus sõitma joobes bussijuhiga.

Pihlaku sõnul olid sõitjad väga kriitilised ja pahandasid politseiga. Suurt viivitust juhi kõrvaldamine siiski ei põhjustanud, sest peagi saabus uus bussijuht, kes sõitu jätkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles