Leht: Viisitamm käskis linnafirmal tasuda Keskerakonna arve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus

Kui Mart Viisitamm oli Pärnu linnapea, käskis ta oma erakonnakaaslasest abikaasal maksta Pärnu linna ettevõtte kassast kinni Keskerakonna arve, kirjutas Eesti Ekspress.

2008. aasta mais kaitsepolitsei pealt kuulatud telefonikõnes helistas Mart Viisitamm oma abikaasale Hilvile, kes toona oli taastusravikeskuse Sõprus juhataja, ja käskis ära maksta ligi 40 000 krooni suuruse arve.

Eesti Ekspressi andmetel maksis linnafirma kinni Leedus Vilniuse lähedal spaahotellis Le Meridien Villon korraldatud Keskerakonna seminari.

Mart Viisitamm nimetas artiklit "lihtsalt pahatahtlikuks".

"Antud artikkel ja selle ajastatus tõendab selgelt, et parempoolse meedia ja kaitsepolitsei huvides on Edgar Savisaare ja Keskerakonna senise juhtkonna jätkamine  ka pärast järgmise nädala kongressi. Tänase Vahteri artikli ilmumise taga on selgelt Edgar Savisaare huvi," teatas Viisitamm. Ta lisas, et kaalub Eesti Ekspressi kohta pressinõukogusse kaebuse esitamist, kuna "ajakirjaniku poolt on esitatud tõsised süüdistused, ilma minu kommentaare küsimata".

Ka teatas Viisitamm, et soovitab "kaitsepolitseil alustada sisemist juurdlust seoses järjekordse kriminaalasja materjalide lekkimisega".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles