Epp Klooster palus oma tegevuse volikogus peatada

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Klooster.
Epp Klooster. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavolikogu aseesimees Epp Klooster palus oma tegevuse volikogus isiklikel põhjustel kuueks kuuks peatada, kuus kuud hakkab jooksma hetkest, mil valimiskomisjon avalduse rahuldab.

Pean kõige olulisemaks väärtuseks perekonda ja väga tähtsaks pereliikmete toetamist ka kriisisituatsioonides. Kahjuks on minu aktiivne tegutsemine poliitikas, eriti just kohalikus poliitikas põhjustanud juba mõnda aega mu mitte milleski süüdiolevatele pereliikmetele ja teistele lähedastele põhjendamatuid ja ebaõiglasi emotsionaalseid üleelamisi ja kannatusi,” kirjutas Klooster oma avalduses, mille ta täna keskpäeval alanud volikogu istungil ette luges.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistab Epp Kloostri abikaasat Jaan Kloostrit 1,5 miljoni krooni suuruses käibemaksupettuses ja alkoholi käitlemise korra rikkumises. Kloostrite kodust leiti 1017 pudelit maksumärgita alkoholi.

Jaan Klooster süüdistustega ei nõustu, 22. septembril toimub Pärnu maakohtus kriminaalasja arutamises eelistung.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles