Esirehvita sõit viis paadunud liiklushuligaani kuuks arestikambrisse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Politsei pidas Pärnumaal kinni purjus liiklushuligaani, kes sõitis autoga ilma esirehvita. Kohus saatis 23aastase juhi 30 ööpäevaks arestimajja.

Nooruk äratas esmaspäeva õhtupoolikul politsei tähelepanu sellega, et sõitis Pärnumaal Paikusel ringi Volkswagen Golfiga, millel puudus esimene parempoolne rehv ning auto liikumisel tekkis sellest sädemeid.

Politsei pidas sõiduki kinni ja selgus, et roolis olev 23aastane juht oli tarvitanud alkoholi, tal puudus juhtimisõigus ning autolgi oli ülevaatus tegemata ja polnud kehtivat liikluskindlustust.

Pärnu politseijaoskonna kohtuväline menetleja Keity Liivakivi sõnas, et noormees oli käesoleva aasta maikuus juhtimisõiguseta sõidu eest juba korra juhtimiselt kõrvaldatud. Ta lisas, et mehe süütegude nimekiri kõneleb iseenda eest – juhtimisõiguseta sõidu eest on teda kokku karistatud 12 korral ning väärtegude eest 16 korral. Liivakivi sõnul küünib tema tasumata rahatrahvide kogusumma üle 3300 euro.

Pärnu maakohus rahuldas kohtuvälise menetleja taotluse ja noormees saab oma tegevuse üle järele mõelda 30 ööpäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles