Looduse omnibuss peab lõikuspidu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Looduse omnibuss teeb laupäeval Pärnust sõidu maakonnanaabrite juurde Viljandisse, retkelised tutvuvad ajalooliste lossimägedega ja võtavad osa lõikuspeost pärimusmuusika aidas.

“Nii nagu põllumehed hindavad igal sügisel aita peidetud saaki, lastes kuldsetel viljateradel läbi sõrmede libiseda, kogunevad pärimusmuusika sõbrad oktoobris Viljandisse lõikuspeole aasta esimest poolt ja suve kokku võtma, sinna sõidame meiegi ja kuulame kolme kena kontserti,” märkis Looduse omnibussi eestvedaja, loodusajakirjanik Jaan Riis.

Kontsertidele eelneb ennelõunal Viljandi huvikooli loodusringi hoidja Peep Tobrelutsu saatel jalutuskäik lossimägedesse.

Kes sellest huvikäigust osa võtta ei taha, saab samal ajal olla pärimusmuusika aidas õpitoas, mida juhendab Elevandiluurannikult pärit, Norras elav laulja, djembe- ja dodomängija ning jutuvestja Kouame Sereba.

Buss väljub homme hommikupoolikul Endla teatri eest.

Lähem info ja nimede kirjaandmine Looduse omnibussi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles