Augustiunetus tõi linnapea tänavatele patrullima

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abipolitseinikuna patrulliv linnapea Romek Kosenkranius märkis, et inimsuhteid tuli klattida vähe, rohkem tekitas segadust liikluskorraldus.
Abipolitseinikuna patrulliv linnapea Romek Kosenkranius märkis, et inimsuhteid tuli klattida vähe, rohkem tekitas segadust liikluskorraldus. Foto: Erakogu

Eilsel unetuteööl oli Pärnu kesklinna tänavatel tavapärase nädalavahetusega võrreldes väheke rohkem sagimist. Abipolitseinikuna patrullis ka Pärnu linnapea Romek Kosenkranius.

Linnapea kommenteeris keskööl, et probleemide klattimist on seni olnud vähe. „Inimesed on teistega arvestavad. Suhtlemise teel oleme siiani kõik probleemid lahendanud,” lausus ta. Kosenkranius lisas, et muresid on olnud rohkem liikluses ja parkimisega. 

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla sõnutsi läks politsei unetusele vastu nagu tavapärasele nädalavahetusele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles