Pärnakatelgi on nüüd klubivuti superkarikatega selfid

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa klubijalgpalli hinnatuimad karikad Pärnu Rannastaadionil.
Euroopa klubijalgpalli hinnatuimad karikad Pärnu Rannastaadionil. Foto: Lilli Tölp

Pärnu Rannastaadioni kõrval väikeses telgis olid täna oma täies hiilguses vaatajatele uudistada Euroopa klubijalgpalli ihaldatumad trofeed: UEFA superkarikas, Euroopa liiga ja Meistrite liiga trofee. 

Turvamehed jalutasid telgi ümber, uudistajaid ja pildistajaid jagus.

Ühtlasi avanes enne Pärnu Vapruse ja Tallinna Kalevi meistriliiga mängu staadionil võimalus panna end proovile jalgpalli täpsuslöögis, mängida jalgpalligolfi ja lauajalgpalli. 

Annetusi kogus Kingitud Elu vähiravifond. Fondi algataja Toivo Tänavsuu avaldas, et seitsme mängu piletitulust ja vaheaegade oksjonitest kogunes fondile pea 6000 eurot. Annetuskastidesse poetati veel üle 1500 euro. Paljud otsivad siiani võimalusi saada pileteid maailmaklassi jalgpallilahingule Lilleküla staadionil, kus vastamisi lähevad Real Madrid ja Atletico Madrid.

Piletid mängule on aga välja müüdud. Kingitud Elu Facebooki lehel käib heategevuslik oksjon, kus enampakkumisel on mängu vipp-piletid.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles