Vöötrajale sõitnud tüdruk sai autolt löögi (1)

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtunu asjaolusid uurib politsei. Foto on illustratiivne.
Juhtunu asjaolusid uurib politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Pärnu linnas Mai tänaval vöötrajale jalgrattaga sõitnud kuueaastane tüdruk sai lähenenud sõiduautolt löögi.

“Eile kella 10.45 ajal saime teate, et Pärnus Mai tänaval sai väike tüdruk rattaga üle tee sõites autolt löögi. Esialgsetel andmetel ületas kuueaastane tüdruk ülekäigurajal teed rattaga sõites ja Mai tänavat mööda liikunud sõiduauto Suzuki juht sai küll auto tüdrukut märgates peaaegu pidama, kuid tüdruk sai siiski autolt kerge löögi ja kukkus,” selgitas Pärnu politseijaoskonna avariipolitseinik Aivo Lünekund.

Tegemist oli õnneliku õnnetusega: kiirabi vaatas tüdruku üle ja vigastusi tal polnud. Piigale järele tulnud ema viis tütre pärast politseinikega vestlemist koju. “Kahjuks ei kandnud tüdruk rattakiivrit, politseinikud rääkisid selle vajalikkusest nii tüdruku kui emaga. Lastel on rattaga sõites kiivri kandmine seaduse järgi kohustuslik,” tuletas Lünekund meelde.

Kuigi autojuht peab sebrale lähenedes alati olema ettevaatlik, rõhutas politsei, et jalgratturil ei ole rattaga ülekäigurajale sõites eesõigust. Õnnetuse kõigi asjaolude selgitamiseks alustas politsei väärteomenetlust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles