Mess aitab noorel hobi valida

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvika messil saab proovida eri huvialasid.
Huvika messil saab proovida eri huvialasid. Foto: Madis Sinivee

Sel pühapäeval toimub Pärnu Kaubamajakas juba kolmandat korda mess Huvikas, mille eesmärk on tutvustada lastele, noortele ja lastevanematele vaba aja sisustamise võimalusi.

Messi kestel on laval programm, kus huvikoolid näitavad, mida kõike neil õppida võib ja mida nende noored teha oskavad. “Näha saab nii kängurusaabastega hüppamist, trikijalgpallurit, eri tantsustiile, huvitavaid õpetamisvõtteid, mängida eri pille (trumme, elektriklaverit), saada tutavaks salvestamise ja muusika tegemisega, tutvuda spordi eri tahkude nagu karate, maadluse, MMA, jalg- ja korvpalli, akrobaatika, võistlustantsuga. Kõike saab ise järele proovida,” kõneles korraldaja Piret Hallik-Sass.

Pühapäeval tutvustab end 50 huvitegevuse pakkujat. Messil saab ülevaate sportimisvõimalustest, käsitöö-, muusika-, kunsti-, loodushariduse, tehnika- ja muudest ringidest, töötubadest. Kohapeal saab ringidesse ka registreeruda.

Eelmiste messide tagasiside on Hallik-Sassi sõnutsi olnud positiivne ja vajadus ürituse järele, mis tutvustaks eri huvitegevust, täiesti olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles