160 kilomeetrit tunnis kiirteel justkui vabalangemine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa Andres ja poeg Alo-Martin on avatud meeltega motomatkajad, kes on alati valmis oma kaherattalisi taltsutamas.
Isa Andres ja poeg Alo-Martin on avatud meeltega motomatkajad, kes on alati valmis oma kaherattalisi taltsutamas. Foto: Mailiis Ollino

Seisan ukse juures kõheldes. Peas keerlevad mõtted, miks ma seda teen, veidi hirmus on samuti. Võimas tunne saabub aga siis, kui need kahtlused ületatud ja mootorrattaga 160 kilomeetrit tunnis maanteed põletatud. Adrenaliinitulv on samasugune kui vabalangemisel. Nii kirjeldab Alo-Martin Mathiesen tundeid mootorattamatkadelt.

Istusime ühel päikselisel päeval Pärnu motoklubi Wildcards hoovis ja vestlesime Andres Mathieseni ja tema poja Alo-Martiniga motomatkamise võlust.

Andres sõidab Harley-Davidson Street Glide’iga, mis tema kinnitusel on suur ja vägev matkaratas. “Harley-Davidson on väga hea ratas, see kõlbab nii igapäevasteks sõitudeks kui ka matkamiseks,” iseloomustab ta. Ratta kasuks räägib seegi, et margil on igas riigis esindus ja hoolduspunkt. Kui miskit peaks juhtuma, on abi käepärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles