Miljarditehas tunneb huvi Saarde valla maade vastu (7)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljardieurost puidurafineerimistehast rajada sooviv Est-For Invest kuulab maad Saarde vallas.
Miljardieurost puidurafineerimistehast rajada sooviv Est-For Invest kuulab maad Saarde vallas. Foto: Ants Liigus

Eestisse miljardieurose puidurafineerimistehase rajamise kohta otsiv Est-For Invest kuulab maad Pärnumaalgi: järgmisel neljapäeval tutvustavad ettevõtjad oma plaane Saarde vallas.

Est-Fori Investi esindajad ei soovi enne vallajuhtidega kohtumist tehase võimalikust asukohast ega muudestki detailidest rääkida. Pärnu Postimehe andmeil nähakse tehase ühe asukohana kunagise Surju valla pirkonda, sest sealt peaks hakkama läbi jooksma Rail Balticu raudteemagistraal ja lähedal asub Reiu jõgi.

Est-For Investi juhatuse liige Aadu Polli lubas puidurafineerimistehasest kõnelda pärast kohtumist Saarde valla esindajatega. „Enne seda, kui me ei ole rääkinud kohalike inimestega, poleks selle teema ajakirjanduses kommenteerimine nende vastu aus,” põhjendas Polli.

Saarde vallavolikogu esimehe Kadri-Aija Viigi sõnutsi ei tea ta täpselt, missugused Est-Fori Investi huvid Saardes on, kuid kindlasti on ettevõte omavalitsusse teretulnud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles