Galerii: Pärnus alustas esimene sisetäiturg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suur-Jõe 13, Hüppa mängumaaga samas hoones avas uksed Pärnu ainuke siseruumides täiturg, kus huvilistel on võimalik oma kraamiga kohapeal kaubelda.

Eelmisel nädalavahetusel avatud täika on korraldaja Triin Ojapõllu sõnutsi läinud väga hästi käima. Esimesel päeval olid kõik müügiletid hõivatud ja paarkümmend kohta jäi puudugi. “Pärnus ei ole teist sellist sisetäikat, talvel ei olegi kuskil võimalik sedasi kaubelda. Meil oli paras suur ruum ja otsustasime selle ära teha,” põhjendas Ojapõld peamist turu asutamise ajendit.

Täika hakkab toimuma laupäeviti ja pühapäeviti 11–14. Praegu töötab turg alles teist nädalavahetust, kuid juba võib öelda, et laupäevad on müüjate seas populaarsemad. Täna oli kohal umbes 20 kauplejat. Lette leidub 40.

Korraldaja jutu järgi on kauplema oodatud kõik ja kõigega: rõivad, mänguasjad, mööbel, jalgrattad, kodumasinad. Suuremate asjade müügist peaks aga enne teada andma. On ka komisjonimüügi võimalus. Müüma tulekuks on vaja ennast eelregistreerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles