Raba noortekeskus alustab sisehooaega

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekstreemsport Raba keskuses.
Ekstreemsport Raba keskuses. Foto: Ardi Truija

Pärnu Raba noortekeskus alustab 8. oktoobril uut hooaega ja kutsub kõiki linna ja maakonna noori vaba aega veetma ja ekstreemsporti tegema.

Sisehooaeg avatakse koogi ja ekstreemspordiga. “Saab proovida rula-, tõukeratta- ja BMX-rattasõitu. Kohapeal on koolitajad, kes jagavad infot ja kellega saab vajadusel konsulteerida vajaliku varustuse suhtes. Tehakse proovisõite ja vaadatakse teemakohaseid videosid,” selgitas keskuse juhataja Helen Terjesen.

Noortekeskus on teinud uuendusi. “Äsja on valminud pesuruumid. Taastasime vanad ruumid ja ühendasime süsteemi suured boilerid,” rääkis juhataja.

Samuti on keskusesse lisandunud kinonurk, kus noored saavad enda valikul videoid vaadata.

Sellel hooajal hakkavad noortekeskuses toimuma dokumentaal- ja mängufilmide õhtud. “Uurime ja avastame kõige aktuaalsemat, et avardada noorte silmaringi ja maailmavaadet,” ütles Terjesen. Plaanis on ka ekstreemvideote sessioonid. Samuti saab proovida kätt lauatennises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles