Linnapea proovib raamatukoguhoidja ametit

Laura Vadam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogupäevadel proovivad raamatukoguhoidja ametit linnapea Romek Kosenkranius ja abilinnapea Rainer Aavik. 
Raamatukogupäevadel proovivad raamatukoguhoidja ametit linnapea Romek Kosenkranius ja abilinnapea Rainer Aavik. Foto: Urmas Luik

Homme panevad Pärnu keskraamatukogus oskused proovile linnapea Romek Kosenkranius, abilinnapea Rainer Aavik ja Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Lauri Habakuk. 20.–30. oktoobrini vältavad üleriigilised raamatukogupäevad, mille eesmärk on tõmmata tähelepanu raamatukogudele ja nende vajalikkusele digitaliseeruvas maailmas.

Kell 14 õpib raamatute laenutamise kunsti Aavik, kell 15 proovib kätt Habakuk ja kell 16 laenutab teoseid linnapea.

“Tegemist on traditsiooniga, kus kutsume eri valdkondade inimesi ametit proovima. Sel aastal otsustasime anda võimaluse linnaametnikele,” rääkis raamatukogu turundusjuht Krista Visas.

Eelmisel aastal panid end proovile noortevolikogu liikmed. Visase sõnutsi kohtab linnapea Kosenkraniust ja tema lugemiskoera raamatukogus tihti. Homme avaneb tal aga võimalus lugemishuvilisi teenindada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles