Tori hoidiste minimessil saab mekkida kurgimoosi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toris toimub laupäeval viies hoidiste minimess.
Toris toimub laupäeval viies hoidiste minimess. Foto: Ardi Truija

Tori rahvamajas toimub laupäeval naisseltsingu Lained eestvedamisel viies hoidiste minimess, kus perenaised ja -mehed lähemalt ja kaugelt pakuvad mekkimiseks ligemale 150 maitset.

Minimessi ühe korraldajatest Kaire Partsi sõnade kohaselt on üritusele kirja pannud 14 laudkonda, kuid tagasi ei saadeta neidki, kes alles laupäeval hoidiseid messikülastajatele pakkuda tahavad.

“Oma hoidiseid pakub Tori kandi rahvas, kuid messile tullakse ka Audrust ja Tahkurannast,” seletas Parts. “Loodame, et eelmise aasta messi rekord – 143 eri hoidist – lüüakse tänavu üle.”

Partsi jutu järgi õnnestub messil mekkida nii magusaid kui soolaseid hoidiseid. Põnevamatest maitsetest on üks Tori kooli õpetaja lubanud messile tuua kurgimoosi.

Messi külastajad saavad valida lemmiku soolase ja magusa hoidise ehk Soolase Põrguvürsti ja Magusa Põrgumaiuse. Ahaa-nimelise auhinna valib žürii, kuhu kuuluvad naisseltsingu Lained juht Helju Rohtsalu, Ammende villa restorani peakoka abi Albina Ollõkainen ja Tori abivallavanem Priit Ruut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles