Päästeamet teeb reidi Lääneranna kortermajadesse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeamet kontrollib reidil suitsuandurite olemasolu, vaatab üle evakuatsiooniteed, tuletõkkesektsioonid, küttesüsteemid ja elektripaigaldised.
Päästeamet kontrollib reidil suitsuandurite olemasolu, vaatab üle evakuatsiooniteed, tuletõkkesektsioonid, küttesüsteemid ja elektripaigaldised. Foto: Marko Saarm

Päästeamet alustab järgmisel nädalal kogu Eestis kontrollkäike kortermajades, jälgides tuleohutusnõuete täitmist.

Pärnumaal võtavad ohutusjärelevalve inspektorid kolmapäeva, 7. novembri päratlõunal ette reidi Lääneranna valda Mõtsu külla viide korterelamusse.

Inspektorid jälgivad, kas ühiskasutatavatel pindadel on korras evakuatsiooniteed, tuletõkkesektsioonid, küttesüsteemid ja elektripaigaldised. Samuti kontrollitakse päästemeeskonna juurdepääsuteid ja igas korteris peab olema töökorras ja lakke paigaldatud suitsuandur.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Maris Moorits selgitas, et seekordse reidi mõte on viia tuleohutussõnumeid ja -teavet linnast kaugele jäävatesse piirkondadessegi.

„Kodu on igale inimesele kindlus. Soovitan kõigil, kes elavad kortermajas, teha ühiseid pingutusi, et üks õnnetu hetk ei saaks saatuslikuks meile, meie lähedastele ega naabritele,“ ütles päästeameti ohutusjärelevalve osakonna ekspert Rain Põllu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles