Vabatahtlike panus rõõmustas žüriid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa vabakonna aasta tegijate žürii istus eile hommikul eesotsas sihtasutuse Pärnumaa Arenduskeskus mittetulundusühingute konsultandi Daisi Sprengiga laua taga ja hääletas kandidaatide esildised läbi.
Pärnumaa vabakonna aasta tegijate žürii istus eile hommikul eesotsas sihtasutuse Pärnumaa Arenduskeskus mittetulundusühingute konsultandi Daisi Sprengiga laua taga ja hääletas kandidaatide esildised läbi. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa vabakonna aasta tegijate žürii istus eile hommikul eesotsas sihtasutuse Pärnumaa Arenduskeskus (SAPA) mittetulundusühingute konsultandi Daisi Sprengiga laua taga ja hääletas kandidaatide esildised läbi.

Tava järgides oli SAPA korraldataval konkursil neli kategooriat, neist enim esildisi, 14, jõudis kuueliikmelise žüriini aasta vabatahtlike kategoorias. Kõik nii tublid ja ettevõtlikud, et otsuse järel antakse nominentide hulgast kolmele laureaaditiitel.

Veidi keeruline oli laureaadi valimine aasta vabaühenduse kategoorias viie nominendi hulgast, sest ­siingi olid esildiste kirjutajad märganud neid, kes kõik vääriksid maakondlikku tunnustamist pjedestaali kõrgeimal astmel.

Pärnumaa vabakonna silmapaistvaima teo ja aasta toetavaima organisastsiooni kategoorias esitati mõlemas kolm kandidaati ja laureaadid selgusid siingi žüriiliikmete põhjaliku kaalutlemise järel.

Pärnumaa vabakonna žürisse kuulusid Daisi Sprengi kõrval SAPA juhataja Indrek Klaassen, Pärnumaa omavalitsuste liidu, Pärnu linnavalitsuse, Pärnumaa Kodukandi ja Pärnu Postimehe esindaja.

Tunnustussõnu öeldakse ja vabakonna aasta tegijate laureaadid avalikustatakse reedel, 30. novembril Strandis inspiratsiooni- ja tänupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles