Ketiapteek Tõstamaal kaob, aga uus alustab peagi

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaale käivad ravimite järele inimesed kogu Lääne-Pärnumaalt: Varblast, Selistest, Tootsist, Tõhelalt, Kastnast.
Tõstamaale käivad ravimite järele inimesed kogu Lääne-Pärnumaalt: Varblast, Selistest, Tootsist, Tõhelalt, Kastnast. Foto: Jaanus Lensment

Apotheka kaubamärgi all tegutseva osaühingu Terve Pere Apteek juhatuse liige Kadri ­Ulla kinnitas, et apteegiteenuse osutaja Tõstamaal vahetub. See tähendab, et Apotheka asemele tuleb muu ravimimüüja. Firma esitas Pärnu linnavalitsusele avalduse Hariduse tänava ruumide rendilepingu lõpetamiseks ja soovib need üle anda juba 7. detsembril. Siiski ei õnnestunud saada vastust, mis päevast suure apteegiketi rohupood suletakse ja mis põhjusel see seal tegevuse lõpetab.

Tõstamaa tervisekeskuse perearsti Madis Veskimäe ütlust mööda on uus tee­nuseosutaja Ülejõe apteek ja see hakkab tööle tervisekeskuse vast valminud ruumides Varbla maanteel. Apteegiomandi reformiga pole tema jutu järgi ravimimüüja vahetusel midagi pistmist.

Veskimägi arvas, et apteek võidakse avada juba järgmisel kuul, ja kinnitas, et teenuse osutamises vahet ei tule. On hoopis lootust, et rohumüük läheb inimestele mugavamaks. Mitte ühel päeval nädalas nagu seni, vaid kolmel või isegi sagedamini. “Asjad lähevad aina paremaks,” lubas ta, märkides, et oli aeg, kui Tõstamaal polnud üldse apteeki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles