Video ja galerii: sajad inimesed kogunesid XVIII jõuluvanade konverentsist osa saama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Rüütli tänavale oli täna keskpäevaks kogunenud hulk rahvast, et uudistada jõuluküla ja osa saada XVIII jõuluvanade konverentsi avamisest.

Kohaletulnud said osa suurejoonelisest vaatemängust. Rüütli tänavat mööda marssis mitukümmend punakuube Lasteparki, kus hakatuseks näitasid oskusi Janne tantsuinglid, misjärel jõulumeeste aasta tähtüritus pidulikult avati. "Jõulutaadid on saabunud linna ja jõuluvanade konverents võib alata," teatas jõuluvana Ärni.

Rüütli tänaval algas täpselt kell 13.18 pressikonverents, mis tekitas jõuluvanadeski elevust, sest seal võidakse neilt kõiksugu asju küsida. Arutelu käis seekord näiteks selle üle, kas jõuluvana kostüüm võiks olla roheline või kollanegi. Ja kas ei võiks jõulutaatide liikumise ajal liikluskorraldust muuta? Ehk kui valgusfooris põleb punane tuli, kas siis jõulutaadid, kellele see värv on nii oluline ja lubav, võiksid punase tulega edasi minna? Täna selgus, et punasega peaksid kõik siiski seisma jääma ja jõulukuuse värv roheline on see, millega jõuluvanadki arvestama peavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles