Lihula tarbijate ühistu valiti aasta toetajaks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula tarbijate ühistu kontorihoonet kaunistab seina­maaling.
Lihula tarbijate ühistu kontorihoonet kaunistab seina­maaling. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa vabakonna inspiratsiooni- ja tänupäeval aplodeeris saal teate peale, et vabakonna 2018. aasta toetajaorganisatsioon on Lihula tarbijate ühistu. Nominendid selles kategoorias olid spordiriiete valmistajana rahvusvaheliselt tuntud ja tervislikke eluviise edendav OÜ Baltic Trimtex ja Pärnus sisuka Türgi nädala korraldanud Türgi suursaatkond Eestis.

Lihula tarbijate ühistu juhatuse esimees Arvo Miilmets peab enesestmõistetavaks kultuuri- ja noorteürituste toetamist, kuid üllatusena tuli nii talle kui kollektiivile teadmine, et Pärnumaa arenduskeskuse korraldatud konkursil tõusid nad vabakonda toetava organisatsioonina laureaadiks.

“Jah, ühistud on majandusorganisatsioonid, mis peavad teenima kasumit. Meil jääb kasum kohapeale: renoveerime oma kauplusi, panustame kogukonna üritustesse, eelistame toetada väikseid kohti, sest kui neis on elu, jätkub meil ka ostjaid,” rääkis Miilmets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles