Lihula erihooldekodu majad ootavad lepingut ja lube

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula erihooldekodu ootab peagi kliente ja veelompide asemel kasvab seal tuleval suvel tõenäoliselt muru.
Lihula erihooldekodu ootab peagi kliente ja veelompide asemel kasvab seal tuleval suvel tõenäoliselt muru. Foto: Mailiis Ollino

Lihulas detsembri algul avatud kolm erihooldeks mõeldud peremaja on valmis kasutamiseks, kuid oodatakse volikogu istungit, mis kinnitaks rendilepingu osaühinguga Südamekodud, ja kasutusluba.

“Hoonete ülesehitus on selline, et kliendid peaksid tundma end nagu kodus,” sõnas Lääneranna valla arendus- ja hankespetsialist Rein Kruusmaa. Majas paiknevad ühine köök ja elutuba. Igale elanikule on mõeldud üheksaruutmeetrine tuba. Kruusmaa sõnutsi on see veidi suurem, kui norm ette näeb. Peale nimetatu on kaks duširuumi WCga ja üks invatualett.

Tubadesse tohivad hooldusteenust saavad kliendid tuua oma mööbli, mis aitab kodust tunnet tekitada. Puudujääva mööbli peab tagama teenusepakkuja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles