Vändra “Kadunud poiss” jõuab Saksamaale

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändrast rahvusvahelise mainega käsitöötaftingvaipu tootvast OÜ Valleyst jõuab maailma ühele suuremale vaipade ja põrandakatete messile Domotexi kollektsioon.
Vändrast rahvusvahelise mainega käsitöötaftingvaipu tootvast OÜ Valleyst jõuab maailma ühele suuremale vaipade ja põrandakatete messile Domotexi kollektsioon. Foto: Urmas Luik

Vändrast rahvusvahelise mainega käsitöötaftingvaipu tootvast OÜ Valleyst jõuab maailma ühele suuremale vaipade ja põrandakatete messile Domotexi kollektsioon, mille põhivaipa “Kuidas sünnivad ideed” täiendavad “Mavi Rüya” ja “Kadunud poiss”. Messil esitletava kollektsiooni autor on Valley disainer Ruth Vassel.

Saksamaa messikollektsiooni põhivaip “Kuidas sünnivad ideed” kujutab rahutut, päevamuljetega segunenud unenägu. Selle väikesemõõduline analoog “Mavi Rüya” (ehk “Sinine unenägu”) kujutab rahulikumat, uusi mõtteid tekitavat unenägu ja kolmandat vaipa “Lost Boy” (ehk “Kadunud poiss”) kujundades lähtus autor muinasjutust Peeter Paanist.

Pärnumaalt on Hannoveri erimessil esindatud veel OÜ Narma vaibameistrid Lihulast kollektsiooniga smartWeave®, mille tehnoloogia on ettevõttes kohapeal välja töötatud. Seda tüüpi naturaalsest puuvillasest vaibad on mitmekihilised, nende mõlemat erimustrilist poolt saab kasutada samaväärselt.

Hannoveri mess algab 11. jaanuaril ja nii Vändras kui Lihulas pakendatud vaibad jõuavad nädala alguses sihtkohta. Tulemused selguvad Valley ja Narma esindajate naastes jaanuari keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles