Maria talu vedajad kandideerivad aasta turismiedendaja auhinnale

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria turismitalu tegijad Riina ja Enn Rand kandideerivad turismifirmade liidu välja antavale aasta turismiedendaja auhinnale.
Maria turismitalu tegijad Riina ja Enn Rand kandideerivad turismifirmade liidu välja antavale aasta turismiedendaja auhinnale. Foto: Urmas Luik

Maria turismitalu tegijad Riina ja Enn Rand kandideerivad turismifirmade liidu välja antavale aasta turismiedendaja auhinnale.

“Maria talu pererahvas on üle 25 aasta aktiivselt turismi valdkonnas tegutsenud, ehitanud üles oma esiisade talu, olnud uuendusmeelsed ning väsimatult tegelenud tootearendusega, et puhketalu oleks mõnus külastada nii sise- kui ka välisturistidel ja lastel,” turismifirmade liidu peasekretär Mariann Lugus.

Tiitlile kandideerivad veel Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen ning Saaremaa loodus- ja pärimusturismi edendaja Maarika Toomel Naagel.

Turismifirmade liit kuulutab alates 1990. aastast väljaantavate aunimetuste võitjad, aasta parima turismiobjekti ja –edendaja, välja iga-aastasel turismimessil Tourest, mis toimub 8.-10. veebruarini. Nominentide valimisel on olulisteks kriteeriumideks üldine tuntus, klientide laitmatu teenindus, uudne lähenemine, hea turundustöö ning professionaalsus Eesti turismifirmadega suhtlemisel. Aasta parimale objektile ja edendajale väljastatakse turismifirmade liidu vastav tunnistus ning mälestusplaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles