Microsofti meilitarkvara tabas taas üleilmne rike

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõikjal Euroopas esineb taas katkestusi Microsofti serverite töös, mistõttu Office 365 programmide , eelkõige Outlooki ja meilisüsteemi Exchange kasutamine võib olla häiritud.
Kõikjal Euroopas esineb taas katkestusi Microsofti serverite töös, mistõttu Office 365 programmide , eelkõige Outlooki ja meilisüsteemi Exchange kasutamine võib olla häiritud. Foto: outage.report

Kogu Euroopas esineb taas katkestusi Microsofti serverite töös, mistõttu Office 365 programmide, eelkõige Outlooki ja meilisüsteemi Exchange kasutamine võib olla häiritud.

Probleemide tõttu on e-posti teenuseta paljud Eesti ettevõttedki, teiste hulgas Pärnu Postimehe toimetus.

Microsofti serveritega esines probleeme kõikjal Euroopas ja paiguti Põhja-Ameerikas eilegi, Eesti aja järgi hilisõhtul probleemid aga lahendati ja Office 365 veebiteenused töötasid suures mahus tavapäraselt.

Täna on aga probleemid taas ilmnenud. Veebikülje Outage Report andmetel on kasutajad kella 11 paiku Ühendkuningriigis ja Põhja-Euroopas jälle riketest teada andnud. Ohtralt tõrketeateid on tulnud Eestist, nii Tallinnast kui ka Tartust.

Teadaolevalt on tegu täpselt sama probleemiga kui neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles